1:44 PM
Маска для обличчя, стайлер, стрибок з парашутом: 15 приємних подарунків дівчині

Маска для обличчя, стайлер, стрибок з парашутом: 15 приємних подарунків дівчині

подарунок дівчина Хлопці, прийшов ваш час! Час дивувати, дарувати радість й підкорити серце коханої жінки. Спеціально для вас ми склали список речей, які порадують другу половинку, зроблять їй гарний настрій, підтвердять вашу любов і сильні почуття до неї. Не бійтеся відійти від шаблонів і бути оригінальним. Індивідуальність і персоналізація — те, чого хоче кожна, так вона відчуває себе особливою. Тож беріть собі на замітку й станьте найкращим хлопцем на світі!

Те, про що вона мріє, але соромиться сказати

Коли справа стосується подарунків, найчастіше чоловіки чують «У мене все є», «Мені нічого не потрібно». Тоді настає момент, коли ви як чоловік берете на себе відповідальність за святковий настрій, а ваші стосунки залежать повністю від вас. Ми підібрали варіанти презентів, які не поставлять хрест на відносинах, а дозволять дівчині почуватися жіночно, коханою та бажаною.

  1. Мультистайлер — це 3 пристрої в одному: плойка для випрямлення волосся, локонів та гофре. Дівчачий помічник виключається автоматично, тому питання “Чи вимкнула я фен перед виходом?” відпадає.
  2. Кавова машина. Кавоварка займе мало місця на кухні й приготує смачну ранкову каву. Для цього їй потрібно лише 2 хв. Це зробить ваші спільні ранки ще приємнішими.
  3. Робот-пилосос — друг, про який, мабуть, мріє кожна. Маленький безшумний помічник, який зробить прибирання підлоги за неї. Для повного жіночого щастя потрібно ще тільки робот, який витиратиме пил з полиць!
  4. Політ на повітряній кулі. Подивитися на світ з висоти пташиного польоту — мрія її дитинства. А вони мають властивість здійснюватися. Не на сьомому звісно, але на другому небі від щастя вона точно буде!
  5. Набір для домашнього SPA. Так добре, коли нікуди не треба поспішати, а організувати відпочинок у домашніх умовах! Аромасвічки, бомбочки та сіль для ванної, маска для обличчя, келих шампанського для легкого завершення дня. Ех, шкода, що масажист у комплект не входить! Але його можете замінити ви.
  6. Романтична прогулянка на яхті — міні круїз для закоханих. Разом ви зможете відпочити, насолодитися пейзажами, влаштувати пікнік вином на палубі. Відчуйте себе героями американських фільмів!
  7. Урок екстремального водіння — must have для дівчат, які кайфують за кермом. Вам більше не буде страшно в ролі пасажира на передньому сидінні, оскільки її навички водія будуть на високому рівні.

Більше подарунків-вражень, які подарують незабутні емоції на все життя, знайдете на https://www.bodo.ua/. Романтичні, творчі чи екстремальні — тут зібрані цікаві заняття на будь-який смак!

  1. Прикраси — класика, яка буде жити вічно. Це безпрограшний варіант, якщо поділяєте смаки коханої. Мінімалістичні підвіски, колечка чи сережки — те, що підкорить серце кожної.
  2. Гаджети. Новий телефон, годинник чи фітнес-браслет — речі, які набагато спрощують життя сучасній леді. Вона має бути в тренді!

Косметика, одяг, аксесуари чи важливі дрібниці для дому — купуйте те, що їй потрібно.

подарунок дівчина

Приємні доповнення

Букет квітів, цікаві кекси чи авторські цукерки — не лише гарний жест, а й приємні дрібнички. Даруйте їй радість, приємні емоції та моменти в житті. Вона відчуває вашу турботу й підтримку.

Переглядів: 1479 | Додав: news | Теги: подарунок, Дівчина | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar