0:22 AM
Після пляшки вина з вашим організмом відбувається таке

пляшка вино Багато хто з нас любить вино. Але будемо відверті, коли справа доходить до відкорковування пляшки, про власне здоров'я мало хто думає. Тому спеціалісти вирішили відкрити занавіс таємниці і розповісти, що відбувається з нашим організмом після пляшки вина.

Які наслідки отримує організм після вживання пляшки вина - читайте нижче.

Як пише Джефф Чатарі у своєму дослідженні за один вечір не варто випивати цілу пляшку вина.

Мова йде про пляшку стандартної величини у 750 мілілітрів вина - це приблизно 5 стандартних келихів.

Що можуть зробити з вашим організмом ці 5 келихів

Велике надходження калорій - приблизно 123 калорії на склянку. Додайте до цієї кількості калорії з певних закусок, які є класичними до вина, і ви отримаєте значно більшу кількість калорій.

Крім того, ви отримуєте зайву порцію цукру, якого й так повно в інших продуктах. Конкретно - від 1,5 грама цукру на келих вина. Звісно, у напівсолодких та солодких цей показник набагато більший.

Хоча вино й містить цукор, насправді воно може призвести до зниження цукру в крові. Все через те, що наша печінка витрачає всі сили на освоєння алкоголю, тому менше виробляє глюкози, що й призводить до зниження рівня цукру у крові.

Низький рівень цукру своєю чергою може призвести до запаморочення, прискореного серцебиття та слабкості.

Звісно, після пляшки вина ви сп'янієте, неважливо - ви чоловік чи жінка, важите менше 60 або ж більше 100 кілограмів. На рівень сп'яніння впливає швидкість, з якою ви випили цю пляшку та що ви при цьому їли.

Крім того, кількість алкоголю у вашій крові буде достатньою, щоб не сідати за кермо як мінімум найближчі 5-6 годин після випитої пляшки.

Найочевиднішим наслідком випитої пляшки стане порушення координації та несвоєчасна реакція.

Особливу увагу треба звернути людям, які страждають на цукровий діабет та серцево-судинні захворювання. Для таких людей ціла пляшка вина може виявитися останньою.

Переглядів: 1284 | Додав: news | Теги: вино, організм, Шкода, пляшка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar