1:18 AM
Поп-арт в меблях - яскраво, зручно, цікаво

Поп-арт в меблях

Поп-арт в меблях - яскраво, зручно, цікаво

Стиль родом з проривної епохи 60-х років ХХ століття нині став своєрідною класикою, але не нудною, а вражаючою. Яскраві контрасти, незвичайні форми і фактури, які неможливі в інших стилях, стали його візитною карткою. Провокація і експресія, використання плакатів, написів і навіть зображень з коміксів роблять цей інтер'єр улюбленим у активних зазвичай молодих людей.

Неординарний поп арт особливості меблям диктує теж незвичні. Тут немає місця дорогим, шикарним меблям з природних матеріалів. Пластик, скло і метал, соковиті кольори на зразок трав'янисто-зеленого і рожевого, глянцеві поверхні - невід'ємні складові частини стилю. Якщо Ви не любите накопичувати багато речей і регулярно рятуєтеся від мотлоху, цей дизайн для Вас, адже в ньому немає місця великим шафам-стінкам і гардеробу.

У контрастному поп арте особливостями меблів будуть легкість і нестандартність. Можна навіть придбати звичайні меблі, але пофарбувати їх в червоно-зелений, синьо-жовтий та інші неймовірні кольори, нанести провокаційні зображення. Завершальним штрихом стануть фотографії знаменитостей в комп'ютерній обробці.

Переглядів: 11418 | Додав: abel | Теги: меблі, поп-арт, мода, блог, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar