7:50 AM
Cправжнє джерело здоров'я: перепелині яйця

У перепелиних яйцях міститься вдвічі більше вітамінів і вп'ятеро більше мікроелементів, ніж у курячих яйцях. До складу цього цінного білкового продукту також входять амінокислоти, у тому числі гліцин, що зміцнює пам'ять і заспокійливо впливає на нервову систему. Користь перепелиних яєць для чоловіків доведена болгарськими медиками, які стверджують, що у зміцненні потенції цей продукт ефективніший, ніж знаменита віагра.

Японські вчені вважають, що перепелині яйця підвищують успішність дітей у школі — напевно, тому в Японії, де щоденний раціон мешканців збагачений перепелиними яйцями на законодавчому рівні, науково-технічний прогрес досяг такого розквіту.

Перепелині яйця показані при діабеті, оскільки вони м'яко знижують рівень цукру в крові, а також виводять з організму радіацію, зміцнюють кістки, волосся, зуби та нігті, очищають печінку, нирки, ШКТ, відновлюють імунітет і є гіпоалергенними. Користь перепелиних яєць безсумнівна і для жіночого організму, оскільки амінокислота лізин, що міститься в яйцях, бере участь у синтезі колагену, а тирозин підтримує здоровий колір шкіри.

Перепелині яйця нормалізують гормональний фон, знижують прояви токсикозу під час вагітності та зменшують ризик передчасних пологів. Як корисніше вживати перепелині яйця, щоб отримувати з них максимум вітамінів та поживних речовин? Це справа смаку кожної людини, хоча медики радять приймати їх натщесерце у сирому вигляді для кращого збереження вітамінів, проте все це стосується харчування дорослих — дітям категорично заборонено їсти сирі яйця.

Переглядів: 162 | Додав: news | Теги: користь, перепелине, яйце, здоров'я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar