0:42 AM
Трави та спеції, щоб підвищити імунітет

Імунна система являє собою складну мережу клітин, органів і антитіл, що захищають від інфекцій. Коли ця делікатна система ослаблена через відсутність належного харчування або впливу токсинів, вірусів і бактерій, ви стаєте вразливими до безлічі хвороб і ускладнень. Додайте в раціон ці 7 трав і спецій для зміцнення імунітету.

Ехінацея

Ехінацея є популярною травою, яка використовується в основному для зменшення симптомів застуди та грипу, таких як біль у горлі, кашель і лихоманка, завдяки своїм протизапальним і антиоксидантним властивостям.

Женьшень

Гінзенозиди і гінтонін – дві сполуки, виявлені виключно в женьшені. Вони мають протизапальні і антиканцерогенними властивостями.

Часник

Часник відомий своїми потужними антимікробними властивостями, які допомагають боротися з інфекцією і зменшують симптоми застуди. Він містить активні сполуки, що знижують кров’яний тиск і знижують рівень холестерину.

Імбир

Як і женьшень, імбир використовується для полегшення симптомів грипу. Як антиоксидант, він може зменшити набряк і контролювати рівень цукру в крові у людей з діабетом 2 типу. Було також показано, що імбир знижує кількість ЛПНЩ або “поганого” холестерину.

Куркума

Куркума відома завдяки своїм чудовим антиоксидантним і протизапальним властивостям. Куркумін допомагає боротися з бактеріальними та вірусними інфекціями.

Гінкго білоба

Є поширеним компонентом популярних трав’яних добавок. У традиційній китайській медицині листя і насіння цього дерева використовуються для зменшення запалення при артриті, інсульті і захворюваннях серця.

Астрагал

Широко використовується в китайській медицині. Вважається, що активні противірусні сполуки у астрагала допомагають зміцнити імунну систему і зменшити запалення. Він відноситься до класу адоптагенів, що підсилюють здатність організму протистояти руйнівному впливу фізичного, психічного та емоційного стресу.

Переглядів: 1155 | Додав: news | Теги: підвищення, імунітет, спеція, Трава | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar