3:07 PM
Чинний і новообраний президенти привітали українців з Великоднем

привітання президентів з великоднем

Чинний і новообраний президенти привітали українців з Великоднем

Президент України Петро Порошенко з дружиною Мариною привітали українців з Великоднем

У привітанні, розміщеному на сайті глави держави, йдеться, що нинішнє свято – унікальне, адже вперше Україна святкує Великдень після надання Томосу від Вселенського Патріарха і отримання власної незалежної автокефальної Церкви.

"І у кожної людини в житті бувають моменти, коли вона страждає. І через подібні випробування проходять цілі народи, цілі держави. Для перемоги потрібно дві речі: віра та любов. І сьогодні вони як ніколи потрібні Україні. Ми маємо щиро любити нашу країну та твердо вірити в перемогу. В те, що зможемо відстояти нашу свободу, зробити життя успішним і заможним", – йдеться у привітанні Президента.

Порошенко закликав згадати у молитвах українських воїнів, бо саме завдяки їм українці мають можливість у мирі та спокої прийти до храмів.

"Згадаймо у своїх молитвах і полонених, і заручників у ворожих тюрмах. Прошу помолитися і за тих, хто втратив близьких людей, хто зазнав лиха від російської агресії. Я вірю, що, як писав Тарас Шевченко, "діла добрих оновляться, а діла злих – загинуть!", – наголосив глава держави.

Марина Порошенко у привітання зазначила, що Великдень – це свято, коли віра перемагає безнадію і закликала не припиняти вірити в краще.

"Нехай у цей Великий день душа буде сповнена світлом, помисли – добром, а серце – любов’ю! Бажаю кожному тепла і спокою, поруч – близьких та рідних, а над головою – мирного неба", – наголосила вона.

Зеленський написав привітання українцям з Великоднем двома мовами

Зі святом Воскресіння Господнього привітав українців і переможець Президентських виборів Володимир Зеленський. Окремо відзначив українських армійців. Зазначив, що завдяки їм громадяни України мають можливість сьогодні святкувати. Привітання написав на власній сторінці у Facebook.

"Вітаємо зі святом усіх українців, в усіх куточках Планети, де б вони не перебували! І всіх наших громадян – на Заході, Сході, Півдні, Півночі і в Центрі! А особливо, хочу привітати тих, завдяки кому ми маємо можливість сьогодні святкувати – це наші Воїни та Захисники. Віримо, що світло переможе темряву! Усім миру, добра та смачної паски! Христос Воскрес!", – написав Зеленський у своєму Facebook.

Допис опублікований частково українською і частково російською мовами.

Переглядів: 6703 | Додав: abel | Теги: привітання, великдень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar