8:27 PM
Гарантія не покриває пошкодження апаратури динозаврами, попередили покупців у Starlink

динозавр Компанія Starlink оновила гарантійну документацію щодо використання своїх продуктів. Тепер там зазначено, що пошкодження апаратури динозаврами не є гарантійним випадком.

Starlink – це система, яка надає доступ до інтернету в будь-якій точці планети, але для цього потрібно мати спеціальний користувацький термінал у вигляді супутникової тарілки з роутером. Саме про пошкодження цього пристрою йде мова у гарантійній документації.

Апаратура Starlink призначена для використання у суворих умовах, але компанія попереджає покупців про те, що гарантія на її товари не поширюється на пошкодження, які спричинені обставинами, що не залежать від неї. Так, в оновленій документації щодо гарантії тепер зазначено:

Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені: блискавками, стрибками напруги, пожежею, повенями, градом, ураганом, землетрусами, метеоритами, сонячними бурями, динозаврами чи іншими стихійними лихами.

Категорія: Новини світу | Переглядів: 2363 | Додав: news | Теги: пошкодження, гарантія, Starlink, апаратура, Динозавр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar