12:55 PM
Як Порошенко збирається сфальсифікувати вибори: версія журналістів. ВІДЕО

Як Порошенко збирається сфальсифікувати вибори: версія журналістів

Президент України Петро Порошенко нібито збирається сфальсифікувати вибори, запустивши так званий проект «карусель» по всій країні. Про це йдеться у розслідування «Грошей».

За даними журналістів, кампанію Порошенка в масштабах країни веде два штаби. У першому штабі агітація починається із соціальних опитувань. Людина навіть не підозрює, що відповідаючи на прості запитання, вона потрапляє під вплив агітаторів. Ці питання складені так, аби виявити людей, лояльних та готових голосувати за Порошенка. Керує цим штабом Віталій Ковальчук, перший заступник голови Адміністрації президента. Зона його впливу – 12 областей. Ставку він робить на адмінресурс. Другий штаб працює із тією ж метою – скупити якомога більше голосів. От тільки працюють вони із виборцями персонально. Керує цим штабом, судячи з оприлюдненої на сайті «Карусель 2019» інформації, політтехнолог Дмитро Касьянов та нардеп Сергій Березенко. У головних містах за так звану «сітку» Порошенка відповідають також відомі та одіозні діячі. Наприклад, у столиці – бізнесмен Вадим Столар, якого називають «смотрящим» за всім будівельним бізнесом у столиці. За даними сайту «Карусель 2019», у Порошенка планують скупити 3 мільйони голосів, витративши на це 500 мільйонів доларів.

Telegram-канал Politicus, який веде відомий журналіст Сергій Лямець, повідомляв, що команді Петра Порошенко нібито вдалося побудувати масштабну мережу щодо масової скупки голосів виборців на майбутніх виборах. Як повідомляв УНІАН, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що штаб одного з кандидатів у президенти використовує адмінресурс для підкупу голосів, використовуючи бюджетні кошти соціальних програм.

Раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що штаб одного з кандидатів у президенти використовує адмінресурс для підкупу голосів, використовуючи бюджетні кошти соціальних програм.

Переглядів: 5913 | Додав: abel | Теги: підкуп, порошенко, Карусель, Гроші | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar