8:48 AM
Японію знову накрив дощ

японія зсув Щонайменше чотири людини вважаються мертвими, а двоє зниклими безвісти після того, як проливний дощ спричинив зсуви селей на території всієї Японії. Про це повідомляє CNN.

59-річна жінка в Унзені, префектура Нагасакі, загинула після того, як її будинок був зруйнований у результаті зсуву ґрунту. Двоє членів її родини зникли безвісти, але їх ще не вважають мертвими.

Частина Японії цього літа була затоплена безпрецедентними зливами. Наприклад, у місті Урешино, що у префектурі Сага, з середи випало більше 1000 міліметрів дощу, що в три рази перевищує звичайну норму за один місяць.

Синоптики кажуть, що дощовий фронт, ймовірно, триватиме над Японією близько тижня. Очікується, що фронт поступово рухатиметься на схід, приносячи потенційно руйнівні опади на значну частину східної Японії.

У суботу, 14 серпня, частина території Японії продовжила потерпає від проливних дощів, при цьому Метеорологічне управління країни опублікувало попередження про надзвичайні ситуації в префектурі Хіросіма, а також в трьох префектурах району Кюсю, де був зареєстрований рекордний рівень опадів.

Переглядів: 3163 | Додав: news | Теги: японія, Дощ, зсув | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar