1:50 PM
Харків окупанти обстріляли ракетами C-300

російські війська завдали ракетних ударів по місту Харкову у ніч на 12 лютого, повідомив голова ОДА Олег Синєгубов. Пошкоджена інфраструктура, є поранені.

Ворогом було здійснено три влучання, попередньо ракетами С-300. Унаслідок цього був поранений 35-річний чоловік. Зараз він госпіталізований, медики надають усю необхідну допомогу. Також пошкоджене підприємство та депо "Нової пошти".

Область також зазнала руйнувань. Щонайменше 15 населених пунктів Чугуївського та Куп’янського районів були обстріляні з артилерії та мінометів. Зруйновано житлові будинки та держструктури.

Раніше Олег Синєгубов повідомляв про те, що у Харкові пошкоджено багато інфраструктури, тому в місті та області можуть застосовуватися аварійні відключення тривалістю від 3 до 6 годин: "Ситуація з електропостачанням на Харківщині стабілізована. Але через те, що пошкодження інфраструктури досить великі, протягом декількох днів у області будуть застосовуватися аварійні відключення. Нагадую, що на Харківщині працюють 363 пункти Незламності, якими можна скористатися, щоб зігрітися та підзарядити гаджети".

За минулу добу окупанти 49 разів обстріляли Херсонщину та 11 разів – обласний центр. 142 атаки ворог здійснив по позиціях українських захисників у Запорізькій області, надійшло 16 повідомлень про пошкодження житлових будинків. Одного поранено та десятьох вбито на Донеччині.

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 1543 | Додав: news | Теги: окупант, C-300, ракета, обстріл, Харків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar