10:58 AM
Конструктор за фільмом "Сам удома", розроблений українцем, представила Lego. ВІДЕО

Lego конструктор фільм сам удома Компанія Lego презентувала новий набір за фільмом "Сам удома", концепт якого розробив 28-річний українець Алекс Сторожук. Про це повідомляє сайт компанії.

"Як і будь-яка дитина 90-х, я виріс на перегляді "Сам удома", і він займає особливе місце в моєму серці. Я навіть не можу уявити відпустку без нього. Цей фільм дуже ностальгічний, і кожен раз він викликає у мене теплі дитячі спогади", — розповів Сторожук.

Набір, що став детальною інтерпретацією будинку родини Мак-Каллістерів, складається з 3955 деталей, завдяки чому він стане найбільшим в лінійці Ideas. Також в нього входять п’ять мініфігурок – Кевіна МакКалістера, його матері, «мокрих» бандитів і прибиральника снігу Марлі.

Будинок висотою 27 см і шириною 34 см складається з першого і другого поверхів, кухні, підвалу і горища. Кожна кімната наповнена деталями з фільму, такими як лосьйон після гоління зі сцени з Кевіном у ванній кімнаті, тарантул його брата Базза, фургон грабіжників, банки з фарбою, якими їх збивали, будиночок на дереві з зіплайном та ін.

Також у будиночку є інтерактивні елементи, які можна рухати за допомогою ручки на стіні.

Категорія: Новини світу | Переглядів: 2843 | Додав: news | Теги: сам удома, конструктор, Lego, фільм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar