0:05 AM
Обстріл Харкова: скільки будинків пошкоджено

Внаслідок ракетного обстрілу рф центральної частини міста Харкова було пошкоджено 72 будівлі. З них – 69 житлових будинків.

"За попередніми підрахунками, пошкоджено 681 вікно у квартирах та 107 – у місцях загального користування, чотири покрівлі. Віконні пройми закривають ОСБ-плитами", – ідеться в повідомленні

Комунальники вже обстежили 12 будівель, і ці роботи тривають.

Як відомо, близько 6:46 6 жовтня у місті пролунало два вибухи. Попередньо, російські військові завдали удари ракетами типу "Іскандер". Влучання були в Київському та Основ’янському районах Харкова. Внаслідок обстрілу зруйновано триповерховий будинок у центрі міста, загинув 10-річний хлопчик. Його батьки та 11-місячний брат з травмами шпиталізовані до лікарні.

Пізніше на місці ракетного удару з-під завалів дістали тіло ще однієї загиблої – 68-річної жінки. Вона була бабусею 10-річного загиблого хлопчика.

Наразі відомо про 30 постраждалих. З них 20 чоловіків та 9 жінок віком від 18 до 85 років.

Стан більшості поранених, у тому числі дитини, – середній. Також є кілька “легких” пацієнтів. Їм надали допомогу на місці. Переважно у людей – вибухові травми, осколкові поранення рук і ніг, обличчя, гематоми. У двох постраждалих – гостра реакція на стрес,

Людей, чиї будинки постраждали внаслідок ранкового обстрілу Харкова поселять у готелі, сказав мер міста.

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 883 | Додав: news | Теги: вибух, Харків, обстріл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar