0:08 AM
Опалювальний сезон стартував у Харкові

опалювальний сезон 15 жовтня у Харкові почали опалювати лікувальні заклади. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов. За його словами, перед початком опалювального сезону у місті підготували магістральні трубопроводи та котельні.

"Цей опалювальний сезон буде дуже складним, і це не залежить, на жаль, від нас. російський агресор цілеспрямовано розбиває інфраструктуру. Ми робитимемо все можливе і часом неможливе, щоб його пройти, щоб у людей у ​​будинках було тепло. У нас є газ, необхідні обсяги закуплені", — сказав Терехов.

За словами міського голови, опалювати житлові будинки почнуть з огляду на погодні умови. Водночас, як повідомляють харків'яни, до деяких будинків вже почали подавати тепло.

12 жовтня виконавчий комітет Харківської міської ради затвердив рішення щодо тарифів комунального підприємства "Харківські теплові мережі" — вони залишаються на тому ж рівні, що і до війни.

Голова Харківської ОВА видав розпорядження, що дозволяє розпочинати опалювальний сезон на Харківщині за умови, якщо щонайменше протягом трьох днів середньодобова температура повітря складає +8°С або нижче. Через руйнування повністю або частково у Харкові не опалюватимуть 50 будинків.

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 2523 | Додав: news | Теги: Харків, опалювальний сезон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar