6:31 AM
У Харкові очікується несприятливий період

Харків'янам радять, щоб знизити шанси підхопити вірусну інфекцію, регулярно мити руки та використовувати антисептик. Також варто уникати фізичних контактів та скупчень людей. Щоб знизити ризик інфікування у приміщенні, варто проводити провітрювання, використовувати зволожувач повітря. Також щоб зміцнити імунітет, потрібно достатньо спати, збалансовано харчуватися та не забувати про фізичну активність.

У департаменті також вказали на важливість вакцинації від грипу, COVID-19 та пневмококової інфекції.

"Щеплення допоможе знизити ризик зараження, а у випадку хвороби захистить від ускладнень", - переконані в департаменті. Раніше ЗМІ повідомляли, що за 9 місяців 2023 року в м. Харкові та Харківській області за санітарно-хімічними показниками досліджено 1124 проби води. Спеціалісти перевіряли воду з джерел нецентралізованого водопостачання (колодязі та каптажі джерел).

Моніторинг показав, що 44,0% перевірених джерел не відповідали вимогам встановлених норм. У досліджених пробах води спеціалісти виявили перевищення нормативів за показниками загальної жорсткості, каламутності, кольоровості, перманганатної окиснюваності, вмісту нітратів, сульфатів, сухого залишку, аміаку, хлоридів. У Харкові перевірили воду з 12 каптажів природних джерел і майже у всіх пробах знайшли відхилення від нормативних показників.

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 713 | Додав: news | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar