8:58 PM
Вибір кухонного столу для обідньої зони: поради

Вибір кухонного столу для обідньої зони: поради

Головний атрибут кожної їдальні - стіл. За формою і матеріалами, які були використанні при їхньому виробництві, сучасні столи дуже різноманітні. Вибираючи обідній стіл, варто звертати увагу на ніжки і їхнє кріплення до стільниці. Вони повинні бути виконані з міцних матеріалів. Для тих же, кому потрібен не тільки якісний, але і компактний варіант ідеально підійдуть розкладні кухонні столи, вибрати які можна на сайті economtochka.com.ua.

кухонний стіл

Якщо ж площа приміщення дозволяє можна купити великий стіл. Для інтер'єрів, оформлених в класичному стилі, добре підійдуть столи овальної або круглої форми. А ось для маленьких кімнат таки краще купувати столи - трансформери невеликих розмірів. Вони бувають декількох видів. Найзручнішими є так звані столи-книжки, або столи-тумби. Додаткові стулки легко відкриваються і ставляться на опору. Також швидко вони і збираються в початкове положення. Ці столи зручні ще й тим, що за рахунок додаткових секцій розташованих з двох сторін вони можуть мати три варіації з різною довжиною. Такі столи дуже зручні при частому використанні додаткових секцій.

Якщо планується рідко збільшувати площу стільниці можна придбати розсувний стіл з центральними вкладками.

Коли планується ремонт кухні з переплануванням і заміною меблів для їдальні, то перш, ніж до нього приступати, важливо визначити обідню зону, підібрати для неї стіл, з урахуванням своєї сім'ї і тих людей, які одночасно зберуться за столом за сніданком, обідом або вечерею. Потрібно врахувати і те, що іноді можуть бути гості. Тільки після цього варто приступати до ремонту.

Якщо говорити про круглі столи, то це найоптимальніший варіант для спілкування всіх членів сім'ї. Атмосфера за таким столом особлива, сімейна. Якщо в будинку є маленькі діти, то круглий стіл має ще одну перевагу перед квадратним або прямокутним. Значно скорочується ризик маленьким дітям поранитися об гострі кути. Те ж саме можна сказати і про овальні столи.

кухонний стіл

Що стосується квадратних столів, то вони зручні для невеликої сім'ї з 4 осіб. Більш універсальними є прямокутні столи. Які органічно будуть виглядати як в центрі приміщення, так і присунуті до стіни або вікна. Вони можуть бути різних розмірів в довжину і ширину. Це дозволяє підібрати потрібний стіл.

Матеріали, які використовують при виготовленні обідніх столів, також дуже різні. Це, може бути:

  • скло;
  • дерево;
  • метал;
  • і навіть МДФ чи ДСП.

Для обробки стільниць використовують природний камінь, ламінуючі плівки, пластик і багато іншого. Але якщо говорить про кухонний стіл, то в цьому випадку, для обробки найчастіше використовуються матеріали верхнього шару, які легко мити. Це можуть бути пластик, або ламінуючі плівки, які імітують дерево, шкіру або камінь.

Переглядів: 5413 | Додав: abel | Теги: кухонний, вибір, стіл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar