Встановлення та обслуговування кулерів для води

Кулери для води в Києві надзвичайно популярні в офісах, готелях, холах театрів і галерей. Багато людей також купують такий пристрій додому. Завдяки йому можна насолоджуватися чистою смачною водою будь-коли. Кулери також мають функції охолодження, нагріву та газування води, що робить їх ще ціннішими для споживачів. Щоб ці корисні пристрої працювали якомога довше, потрібно дотримуватися правил встановлення та обслуговування.

Монтаж кулерів

Настiльнi кулери для води потрібно встановлювати на рівній горизонтальній поверхні, наприклад, на столі чи тумбі. Важливо, щоб на пристрій не потрапляли сонячні промені, а поблизу не було нагрівальних приладів. Кулери для води підлогові також слід  встановлювати якомога далі від батарей опалення та кухонних плит. Між стіною та пристроєм має бути не менше 10–15 см. Далі потрібно правильно встановити бутель:

  1. Зняти захисну пломбу з кришки бутля.

  2. Встановити бутель у приймальний отвір, перевернувши його вузькою стороною донизу.

Якщо все зроблено правильно, мають з’явитися бульбашки повітря всередині пляшки. Далі слід позбутися повітряної пробки, спустивши невелику кількість рідини. Не забудьте під'єднати кулер до електромережі, використовуйте розетку з заземленням. Позаду апарату необхідно увімкнути реле холодної та гарячої води. Після всіх цих маніпуляцій пристрій готовий до роботи.

Порядок та кількість дій можуть відрізнятися залежно від моделі, тому для правильного монтажу обов’язково використовуйте інструкцію з експлуатації. Найбільший вибір кулерів для води представлено в інтернет-магазині Кулерова Funky Company. Менеджери компанії  докладно розкажуть, як доглядати за пристроєм, щоб максимально подовжити його експлуатаційний термін.

Обслуговування кулерів

Настiльнi кулери для води легко мити та обслуговувати самостійно. Догляд за ними не потребує спеціальних знань. Підлогові кулери для води краще обслуговувати за допомогою спеціалістів. Санітарну обробку необхідно проводити раз на місяць.

Щоб помити кулер самостійно, потрібно:

  1. Злити воду та зняти бутель.

  2. Очистити зовнішні деталі губкою з безпечним мийним засобом.

  3. Вимити піддон та витерти його насухо.

  4. Встановити новий бутель.

Для санітарної обробки варто використовувати спеціальні розчини для очищення кулерів.

Правильна експлуатація та догляд допоможуть кулеру працювати якнайдовше без жодних проблем.

Категорія: Цікаві статті | Додав: abel (2022-10-10)
Переглядів: 5620 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar