2:38 PM
Живих бджіл з України купуватиме Канада

Тепер Україна може експортувати не тільки мед, а й живих бджіл. Держпродспоживслужба та Канадське агентство інспекції харчових продуктів (CFIA) погодили форму ветеринарного сертифікату для експорту з України до Канади бджолопакетів.

"Зазначений сертифікат дає змогу українським виробникам експортувати до Канади не лише бджолиних маток, а й живих бджіл", – повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби.

Також нові можливості з’явились і в українських виробників побічних продуктів тваринного походження, акредитованих на експорт своєї продукції до ЄС.

Зокрема, з Міністерством сільського, лісового господарства та управління водними ресурсами Республіки Сербія було погоджено такі форми сертифікатів здоров’я:

для експорту топлених жирів, не призначених для споживання людиною, призначених для використання як кормовий матеріал, для ввезення або транзиту через Республіку Сербія;

для експорту топлених жирів, не призначених для споживання людиною, призначених для використання за межами кормового ланцюга, для ввезення або транзиту через Республіку Сербія.

Категорія: Новини світу | Переглядів: 1763 | Додав: news | Теги: Україна, Канада, бджола, купівля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar