Ця спеція здатна продовжити життя

гострий перець Йдеться про гострий перець, який містить велику кількість вітамінів і мінералів, необхідних організму для правильного функціонування.

Фахівці наголосили, що, збагативши цією спецією свої страви, можна скинути зайві кілограми. У складі перцю знаходяться капсиноїди, які збільшують витрату енергії та зменшують жирові відкладення. Також вживання гострого перцю сприяє зміцненню імунної системи.

Насолоджуючись "гарячими" стравами, організм насичується антиоксидантними речовинами, а це особливо корисно в період пандемії. Ці сполуки захищають імунітет від мікробів та різних вірусів. Ще як стверджують вчені, посилаючись на результати досліджень, у людей, які часто вживають у їжу гострий перець рідше страждають на серцево-судинні захворювання та ризик загальної передчасної смерті у них падає на 23%.

Крім цього, у любителів гострих страв знижується бажання споживати цукор, а це дуже корисно для тих, хто схильний до діабету.

Нагадаємо, що серцево-судинні захворювання стоять на першому місці за поширеністю серед населення. Вони впливають на тривалість життя людини. Щоб мінімізувати їхній ризик, вчені радять переглянути свій раціон харчування та додати до нього одну відому спецію.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-10-24)
Переглядів: 1640 | Теги: ЖИТТЯ, гострий, Продовження, перець | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar