Каблучки з білого золота – вишуканий аксесуар з благородним блиском

Ювелірні прикраси, в цілому, говорять о положенні людини та його матеріальному стані, а ось сережки та каблучки з білого золота 585 проби (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/koltsa-iz-belogo-zolota/) свідчать про успішність людини. Вироби з білого золота виглядають дорого та вишукано.

Кільце з білого золота: гарна пропозиція руки та серця

Готові прикрасити безіменний пальчик своєї коханої? Модні експерти радять придивитися до ювелірних прикрас саме з білого золота. Каблучка з білого золота для освідчення, без сумніві, скажуть багато про ваші серйозні наміри, підтвердять їх так би мовити. Традиційно, для освідчення обираються каблучки із камінчиком в центрі – це може бути фіаніт, діамант, топаз та інше дорогоцінне каміння.

Зауважимо, що купити виріб з білого золота складніше, ніж з червоного, та все реально. Червоне золото більш популярне серед покупців, саме тому майстри та ювелірні лавки мають в своєму асортименті велику кількість прикрас саме з цього металу. В магазині Золотий Стандарт ви зможете знайти різні варіанти виконання каблучок з білого золота 585 проби.

Перстні в білому золоті: як правильно обрати

Каталоги ювелірних магазинів вражають асортиментом золотих каблучок (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/koltsa/), сережок, підвісок та інших прикрас. Серед такого вибору легко розгубитись, тому ціна, звісно ж, грає не останню роль.  Що впливає на ціну кільця з  білого золота:

  • Проба металу;
  • Складність виробу;
  • Додаткове оздоблення каміння;
  • Вага виробу – тобто, кількість металу, який було використано.

Все вищезазначене допоможе вам зробити попередній вибір з каталогу ювелірного магазину, та варто врахувати й зовнішній вигляд. Буває, варто побачити прикрасу і розумієш, це саме те, що тобі треба. І вже не важливо яка вага виробу, його ширина/довжина та вартість.

Чому варто купити каблучку з білого золота:

  1. Біле золото відрізняється своєю міцністю – механічні пошкодження майже неможливі, як результат, прикраса буде довгі роки радувати око.
  2. Ексклюзивність прикрас – з каблучкою з білого золота дуже легко виділитися серед натовпу, а жінкам дуже важливо бути не як всі та мати унікальну річ.
  3. Біле золото ідеально підкреслює будь-яке дорогоцінне каміння, діамант заграє новими фарбами, білий колір металу по-новому розкриває смарагд, топаз та аметист.

Де купити каблучку з білого золота?

Нажаль, дуже трапляються підробки саме на ювелірні прикраси з білого золота. Щоб уникнути неприємних ситуацій, скористуйтесь наступними порадами:

  1. По-перше та найголовніше, купуйте прикраси в спеціалізованих крамницях, не купуйте з рук та в сумнівних лавках.
  2. Золото, на відміну від срібла, яке часто використовують для обману, не залишає слідів: проведіть по чистому аркушу каблучкою та гарно придивіться.
  3. Оцет та йод не нашкодять золоту та не залишать на виробі ніяких слідів, проте, такий метод перевірки не можливо застосувати в магазині.

В свою чергу хочемо порадити магазин Золотий Стандарт (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/, тут ви точно не зустріните підробку. Консультанти магазину допоможуть обрати каблучку для освідчення, весілля, дня народження та на подарунок для дорогої людини без нагоди.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2023-12-04)
Переглядів: 730 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar