Меблі для кімнати з еркером

Меблі для кімнати з еркером

Меблі для кімнати з еркером Еркером називається частина приміщення, яка виступає, з вікнами, або повністю засклена. Іноді в еркер переробляють балкон багатоповерхового будинку, але частіше це все-таки елемент архітектури приватного будинку. Які нюанси має дизайн інтер'єру кімнати з еркером і як його обіграти?

Краща особливість еркера - це вікна, а, значить - світло. Тому розумно в кімнаті зробити кабінет і облаштувати під вікнами просторий письмовий стіл. Якщо еркер розташований у вітальні, краще обладнати його в романтичному стилі, з диваном, книгами і подушками, або, при наявності місця, поставити витончені крісла і компактний столик. Така обстановка ідеальна для читання або прийому довгоочікуваних гостей. Додатковий плюс всіх цих рішень: в самій кімнаті залишається більше вільного від меблів простору.

Ще більше гості захопляться дизайном інтер'єру кімнати з еркером якщо його грамотно засклити і прикрасити підвісним декором. А якщо вид за вікном особливо хороший, можна, навпаки, перенести меблі в кімнату і залишити еркер вільним, відокремивши від кімнати затишними фіранками.

Категорія: Цікаві статті | Додав: abel (2019-03-09)
Переглядів: 8600 | Теги: еркер, меблі, дизайн | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar