Настільні ігри на будь-який смак для всієї родини

Настільні ігри на будь-який смак для всієї батьківщини

У всьому світі сімейні настільні ігри дуже популярні. За їх допомогою можна весело та змістовно провести час у вузькому чи широкому родинному колі та в компанії друзів, які прийшли в гості зі своїми дітьми. Інтернет-магазин Така Гра пропонує великий вибір сімейних настільних ігор. В його каталозі представлено не лише хіти попередніх років і новинки відомих брендів, а й рідкісні видання.

Особливості настільних ігор сімейного типу

Основна мета всіх сімейних ігор — зацікавити членів родини будь-якого віку ігровим процесом, щоб весело провести дозвілля разом. Тому настілки мають такі характеристики:

  • Прості правила, які легко пояснити та запам’ятати. Це дуже важливо, якщо у грі беруть участь дошкільнята. Їм важко засвоювати великі обсяги нової інформації та запам’ятовувати складні комбінації знаків і символів.
  • Знижений рівень конфліктності. Гравцям не потрібно кооперуватися, щоб разом діяти проти одного учасника чи умисно шкодити опонентам.

Інтернет-магазин Така Гра пропонує широкий асортимент настільних ігор сімейного типу. У каталозі вони виділені в окрему категорію.

Як правильно вибирати настільні ігри для сімейного дозвілля

Сімейні настілки слід підбирати за такими критеріями:

  • Кількість гравців. Найбільшу популярність мають настільні ігри сімейні, розраховані на 2–4 учасників. Вони ідеально підходять для раундів між батьками і дітьми. Щоб залучити до ігрового процесу бабусь і дідусів, варто придбати настілку на 6–8 гравців.
  • Тематика. Слід обрати тематику, яка буде цікава всім поколінням родини. Гарний варіант — гра, присвячена тваринам. Ви зможете весело провести час і дізнатися багато нового про певні види тварин або птахів, їхній спосіб життя чи правила утримання.
  • Жанр. Залежно від жанру сімейні настільні ігри допомагають розвивати корисні навички дітей і дорослих членів родини: пам’ять, увагу тощо. Щоб розвивати у школярів логічне мислення, придбайте настілку стратегічного чи пригодницького жанру, де потрібно прораховувати ходи, стежити за діями опонентів і швидко приймати рішення з урахуванням усіх змін на ігровому полі.

У каталозі інтернет-магазину «Така Гра» передбачено шість фільтрів: категорія, жанр, мова, ціна, тематика та бренд. Щоб полегшити вибір настілки сімейної категорії, вкажіть потрібні значення решти фільтрів. Так ви знайдете гарний варіант саме для вашої родини.

Категорія: Цікаві статті | Додав: abel (2022-12-08)
Переглядів: 5440 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar