Персики: корисні властивості
Високий вміст рослинної клітковини та пектинів, які містяться в цьому фрукті, підтримують імунітет та благотворно впливають на роботу всіх систем та органів. Це та розчинна клітковина, яка виводить солі важких металів і токсини, знижує рівень холестерину в крові, виводить надлишки рідини з організму, забезпечує нормальну роботу серцевого м’яза і знижує артеріальний тиск. Бета-каротин, що міститься в персиках, також благотворно впливає на стан зору і мікрофлору кишечника. Проте надто солодкі фрукти не варто вживати діабетикам і при загостренні захворювань шлунково-кишкового тракту. Шкірка ніжна, але її краще прибирати. Ми не знаємо, чим обробляли та звідки везли персики. Промити її як слід неможливо через крихкість фрукту. | |
| |
Переглядів: 2820 | | |
Всього коментарів: 0 | |