Підвищити імунітет допоможуть ефірні олії

ефірна олія Як ви знаєте, ефірні олії мають безліч корисних властивостей. Якщо ви відчуваєте певні симптоми, є ефірні олії, які можуть допомогти вам впоратися з ними. Ефірні олії повністю натуральні та виробляються шляхом дистиляції. Однією з переваг ефірних олій є зміцнення імунітету організму. Ось деякі ефірні олії, які можуть стати найкращим другом вашої імунної системи:

1. Ефірна олія лимона

Ефірна олія лимона має безліч переваг. Вона не тільки покращує настрій та концентрацію, а й здатна знижувати температуру, лікувати інфекції та полегшувати астматичні стани. Ця ефірна олія особливо корисна для імунної системи, оскільки має детоксикаційну дію на організм. Додавши кілька крапель лимона в склянку, ви можете зробити ранковий напій, що бадьорить, для боротьби з токсинами в крові і запобігання інфекціям.

2. Ефірна олія евкаліпта

Ця ефірна олія також має багато дивовижних переваг. Вона освіжає та стимулює, має антибактеріальні та противірусні властивості, здатні боротися з грипом, застудою, кашлем та бронхітом.

Евкаліптова олія також є потужним засобом для відновлення тканин та функцій легень. Вона сприяє правильній циркуляції крові, очищає кров, а також сприяє здоров'ю легень.

3. Ефірна олія розмарину

Це чудова олія, відома завдяки своєму характерному деревному аромату, здатна знімати стрес, тривогу та депресію. Ще одне її призначення — зміцнювати імунну систему організму, запобігаючи розвитку хвороб від токсинів, які надходять звідусіль. В основному ця ефірна олія бореться із застудою, ринітом, синуситом та бронхітом. Вона також може допомогти вашому диханню стати глибшим.

4. Ефірна олія безсмертника

Ця ефірна олія може покращити імунну систему, оскільки вона очищає організм і виводить із нього токсини. Вона славиться не лише своїм ароматом, але й допомагає при алергії, кашлі, застуді, запаленні шкіри, здутті живота, безсонні та багатьох інших захворюваннях.

5. Ефірна олія листя кориці

Добре відома своїм мускусним і пряним запахом олія листя кориці має здатність стимулювати імунну систему, запобігаючи захворюванням. Вона також зменшує запалення, знімає депресію, бореться з паразитами, вірусами та вільними радикалами.

Рецепти ефірних олій для підтримки імунітету

Ви можете придумати свій власний рецепт, вам просто потрібно змішати принаймні два-три ефірні олії. Доведено, що ці рецепти є безпечними для імунної системи.

1. Ефірна олія розмарину + ефірна олія безсмертника

Змішайте не менше 6 крапель олії розмарину і 4 краплі олії безсмертника в темній кобальтовій або янтарній скляній пляшці для ефірних олій. Піднесіть флакон до носа, глибоко вдихніть та приготуйтеся до дивовижних переваг, які ви отримаєте. Робіть це принаймні три-чотири рази на день або за необхідності. Перед тим, як вдихати, флакон слід злегка струсити, щоб аромати вступили в синергію.

2. Ефірна олія листя кориці + ефірна олія евкаліпта + ефірна олія лимона + ефірна олія розмарину

Ця комбінація зміцнить вашу імунну систему. Просто приготуйте 120 мл чистої води, 10 крапель олії листя кориці, 10 крапель евкаліптової олії, 10 крапель лимонної олії та 10 крапель ефірної олії розмарину. Ці ефірні олії слід обережно збовтати в ПЕТ-пляшці із твердого пластику або скла об'ємом 120 мл із розпилювачем, а потім додати чисту воду. Перш ніж розпорошити суміш у своїй кімнаті, струсіть флакон, щоб лікувальний аромат добре розподілився по приміщенню. Зауважте, що ця суміш не призначена для шкірного застосування. Також не забувайте уникати влучення в очі.

Більшість людей нехтують своєю імунною системою. Якщо ваша імунна система слабка, ви будете більш сприйнятливими до вірусів та інфекцій. Подбайте про свою імунну систему, зміцнюючи її. Для цього достатньо збалансованого харчування та фізичних вправ, а також використання лікарських рослин та ефірних олій. Наведені вище ефірні олії — лише деякі з багатьох ефірних олій, які можуть покращити вашу імунну систему та загальний стан здоров'я.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-10-20)
Переглядів: 1530 | Теги: підвищення, олія, імунітет, ефірна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar