Продукти, які допоможуть швидше зігрітися

курага фініки Легше вдасться перенести холод, якщо тепло буде не тільки зовні, а й усередині. Цього можна досягти, якщо є продукти, що зігрівають.

Найнадійнішим способом для швидкого зігрівання є приготування гарячого чаю або якоїсь гарячої їжі. Але в цьому всьому є один мінус – таке тепло швидко організм отримує, але він його дуже швидко втрачає. Зігріватися спиртним не рекомендують лікарі та дієтологи, а все від того, що алкоголь "обманює" ваш організм.

Спочатку ваші судини розширюються, і у вас з'являється почуття тепла, а потім холод накриває ще більше. Основним терморегулятором в організмі людини є не шкіра або потові залози, а щитовидна залоза. Отже, буде правильно, якщо в осінньо-зимовий період ви віддасте перевагу в їжі рослинному та тваринному білку. Бульйон на м'ясній кісточці буде дуже доречним.

До того ж, у ньому велика кількість амінокислот та речовин, що активізують роботу шлунково-кишкового тракту. Поки триває ця робота, виробляється маса енергії, що гріє організм зсередини. Також для хорошого кровообігу, що також сприяє зігріванню, потрібно їсти побільше вітамінів, в першу чергу, калію і магнію.

Ці вітаміни отримаєте, якщо вживатимете такі продукти, як зелений горошок, бобові, морква, гарбуз, буряк, солодкий перець, капуста, авокадо, петрушка, шпинат, курага та фініки.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2023-01-06)
Переглядів: 1890 | Теги: продукт, тепло, зігрівання, курага, фініки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar