Кожен із цих продуктів має свої пріоритетні для здоров’я цінності, особливість та значущість. Користь рибиПродукт є багатим джерелом корисних жирних кислот омега-3, які є важливими для повноцінної роботи серця та судин. Включення до раціону рибних страв сприятиме насиченню організму вітамінами D і В12, залізом і цинком, поліпшенню роботи мозку та зору, підтримці здоров’я кісток та імунної системи. Користь м’ясаЩе одне джерело білка, заліза та цинку. М’ясні продукти містять вітаміни групи В, які необхідні для підтримки здоров’я нервової системи та обміну речовин. У чому корисна відмінність риби від м’яса
Чи потрібно їсти рибу замість м’ясаЦі продукти містять безліч необхідних організму речовин і мають бути присутніми у раціоні людини. Заміщати ці продукти не слід, якщо для цього немає особливих протипоказань. Риба та м’ясо вважаються повноцінними, корисними продуктами та у помірних кількостях можуть бути включені у здорове харчування. | |
| |
Переглядів: 310 | | |
Всього коментарів: 0 | |
| |