Різновид гігієнічних товарів для дорослих

Нетримання сечі — патологія, від якої страждають близько 40 мільйонів осіб у ​​всьому світі. Цей розлад трапляється в людей різного віку й може бути наслідком таких захворювань, як інсульт, розсіяний склероз тощо.

Нетримання може протікати в легкій, середній і важкій формах. У будь-якому разі хворі відчувають психологічний і фізичний дискомфорт.

Гігієнічні товари для дорослих в СУХО призначені для полегшення стану та поліпшення якості життя. Такі вироби, як пелюшки й підгузки для дорослих, допомагають не лише хворим, а й людям, які їх доглядають.

Основні види засобів гігієни

При нетриманні рекомендують використовувати такі вироби:

Урологічні прокладки та вкладиші підходять для людей із легкою формою нетримання сечі. Вироби повторюють форму тіла. Прокладки та вкладиші надійно кріпляться до білизни за допомогою широкої клейової смуги. Це ідеальний варіант для людей, які прагнуть до повноцінного життя.

Одноразові пелюшки від інтернет-магазину СУХО дають можливість проводити всі необхідні процедури, захищають постільну білизну від забруднень, перешкоджають протіканню та забезпечують високий рівень комфорту пацієнтів. Пелюшки можна використовувати при одночасному нетриманні сечі та калу у важкій формі. Верхня частина виробів виготовлена ​​з екологічно чистого целюлозного матеріалу, який добре вбирає вологу й нейтралізує запах. Використання таких пелюшок гарантує надійний захист від пролежнів і попрілостей.

Підгузки призначені для людей, які страждають від нетримання середнього та важкого ступеня. Найкомфортнішими є вироби з повітропроникним верхнім шаром. Вони надійно поглинають рідину, нейтралізують неприємні запахи та мають гідрофобні бортики для захисту від протікання.

Існує кілька типів підгузків для дорослих. Відкриті вироби нагадують великі прокладки і тримаються за допомогою фіксаторів. Вироби напіввідкритого типу мають спеціальний еластичний пояс, а закриті підгузки — багаторазові застібки-липучки. Підгузки також розрізняють за розміром і поглинальною здатністю (вказується на упаковці у вигляді крапель).

Одноразові трусики, такі як підгузники-трусики AMD Pant Normal 3 Large, підійдуть для хворих, які прагнуть до активного життя. Вони не викликають подразнення на шкірі та дискомфорту під час носіння. Такі вироби підходять чоловікам і жінкам.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-09-09)
Переглядів: 6030 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar