Сад мрії своїми руками або основи ландшафтного дизайну

Сад мрії своїми руками або основи ландшафтного дизайну

Ландшафтний дизайн займається тим, що допомагає людям створити навколо свого будинку сад, який міг би зачепити будь-якого його відвідувача своєю красою. До речі, якщо ви також плануєте приступити до облаштування ландшафту, тоді радимо пам'ятати, що всі необхідні товари для саду і городу в Україні ви зможете вигідно придати за допомогою спеціалізованого сайту harvest-center.com.ua.

Більше про ландшафтний дизайн

Умовно ландшафтний дизайн ділять на такі групи:

  • газони (бувають англійські, мавританські, партерні, а так само клумби);
  • водні джерела (це може бути ставок, водоспад або басейн);
  • декоративні групи (альпійські гірки, статуї, вазони).

Будівля, що знаходиться в центрі композиції, - це центр проекту, всі її вади і нерівності ховаються завдяки ландшафтному дизайну. У наші дні в ландшафтному дизайні є кілька напрямків:

Англійська сад — для даного дизайну притаманна простота, природність і наївність, пейзаж зазвичай природний.

Регулярний сад, батьківщина дизайну Франція, - в ньому є правильні лінії, а так само симетрія, це робить дизайн не схожим на англійський. За садом у французькому стилі досить складно доглядати, саме цьому стилю властиве художнє підрізування дерев.

Сад каменів, родом з Японії - в ньому присутня асиметрія і алегорія гравій асоціюється з морем, а камінь з горою.

Китайський сад, в такому саду все має відповідати мистецтву Фен-шуй. На відміну від японського саду в китайському більше кольорів і він менш консервативний.

Італійський дворик - цей стиль первісний, десь занадто стриманий у кольорах. Його можна порівнювати з англійським стилем.

Стиль кантрі - цей стиль народився в Америці на території, де жарко і безлюдно.

Висячі сади, підходять для дизайну фасадів міських будівель, за рахунок густої рослинності підвищується рівень кисню в повітрі, будівлі не нагріваються.

Середземноморський - цьому стилю властива густа рослинність, яскраві кольори, в ньому є все, щоб зробити ваш вечір романтичним. Є схожість з джунглями, куди не ступала нога людини.

До дії!

Фішка ландшафтного дизайну в його доступності кожному. Стилі можна змішувати, таким чином, експериментуючи і створюючи щось нове. Варто спробувати, це дуже захоплююче! Спроектувати сад своїми руками вам допоможе наведена в статті інформація, а всі необхідні товари для саду і городу ви придбаєте на harvest-center.com.ua.

Категорія: Цікаві статті | Додав: abel (2019-10-17)
Переглядів: 7190 | Теги: ландшафтний, сад, дизайн | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar