0:20 AM
Для міцного здоров'я варто вживати ці продукти

горіхи сухофрукти Розглянемо які продукти потрібно додати до свого щоденного раціону, щоб допомогти кишківнику швидше відновлюватися і краще почуватися.

Важливо знати, що стан кишківника залежить міцність нашої імунної системи. Умовно 80% нашого імунітету зароджується та живе саме у кишківнику.

І ще один важливий момент. Якщо в кишківнику непорядок, то потрібні вітаміни та мінерали не засвоюватимуться і збій піде по всьому організму.

Яку їжу любить кишківник? Ферментовану. Найдоступніший для нас продукт — квашена капуста. На додаток до всього це ще й чудове джерело клітковини та біфідобактерій. Достатньо з’їдати одну жменьку квашеної капусти на день. Переїдати не треба.

Обов’язково додавайте в меню горіхи та сухофрукти. Вони багаті на цінні поживні речовини та біфідобактерії.

Навчіться готувати домашній йогурт. Без цукру! Він надзвичайно корисний. Цей кисломолочний продукт найбільш корисний для ШКТ.

Насичуйте раціон овочами. Різними! Їжте сезонні, доступні. Вони найкорисніші. Справжній суперфуд для людини будь-якої пори року – це ягоди. Овочі та фрукти дадуть організму необхідну клітковину. А це здоровий, регулярний стілець.

Не забувайте заповнювати дефіцити вітамінів та мінералів. На постійній основі можна приймати вітамін Д, С, омега-3. Нестача цих нутрієнтів б’є не лише по кишечнику, а й по всьому організові.

Переглядів: 1279 | Додав: news | Теги: горіх, здоров'я, продукт, сухофрукти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar