1:09 PM
Розігрітий рис, названо його небезпеку

Лікарі з Агентства харчових стандартів та Національної служби охорони здоров’я Англії заявили, що воскова бацила з розігрітого рису може призвести до розладу травлення.

Фахівці пояснили, що небезпечним є не розігрів цього продукту, а спосіб його зберігання перед цим. За словами експертів, рис містить потенційно шкідливу ​​бактерію – воскову бацилу.

Якщо залишити його зберігатися за кімнатної температури після варіння, то в ньому розвиваються бактерії і можуть після вживання в їжу викликати нудоту або діарею.

Зазвичай ці симптоми розвиваються протягом одного – п’яти годин після вживання зіпсованої їжі. 

Лікарі радять відправляти рис у холодильник за годину після готовності. Вони зазначили, що його бажано протягом доби вживати, розігріваючи до утворення пари не більше одного разу.

 

 

 

Переглядів: 118 | Додав: news | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar