1:36 PM
Найгірша страва новорічного меню - оселедець під шубою

З року в рік дієтологи намагаються нас привчити до правильного і корисного раціону – особливо в новорічну ніч. Вони вже не раз довели, що корисне меню може бути навіть смачнішим звичного нам шкідливого – з майонезами, жирними продуктами тощо. Однак є популярна новорічна страва, яка може зіпсувати новорічний настрій і завдати шкоди здоров’ю – це відомий всім оселедець під шубою.

Експерти запевняють, що навіть їсти в нічний час (раз на рік, звичайно ж) можна без шкоди для здоров’я. Дієтолог Олена Соломатіна розповіла, яку страву точно доведеться виключити назавжди з нічного застілля, а краще з життя назавжди.

Дієтолог  застерегла, що в деяких популярних закусках небезпечне для організму поєднання продуктів. Лідером безсумнівно став оселедець під шубою. В обов’язковому порядку від нього потрібно відмовитися діабетикам і людям, стан яких близький до цього захворювання.

Так, вона пояснила, що в варених моркві і буряку міститься багато крохмалю, що підвищує цукор в крові. А шкідливий майонез тільки провокує розвиток жирових клітин. Більше до проблем схильні ті, хто вже страждає від зайвої ваги.

Солона ж риба в цій страві особливо небезпечна для гіпертоніків. Сіль затримує рідини в організмі, що викликає набряки і підвищення тиску.

Переглядів: 4543 | Додав: abel | Теги: шуба, Новорічне, салат, меню, оселедець | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar