7:42 PM
Знижує всмоктування холестерину в організмі цей продукт

часник Високий рівень холестерину збільшує ризик різних ускладнень зі здоров’ям. Це включає, але не обмежується підвищеним ризиком серцевих нападів та інсультів.

Управління холестерином часто вимагає поєднання хорошої дієти, регулярних фізичних вправ і прийому ліків. Один з продуктів, який позитивно пов’язаний з хорошим холестерином, – це часник. Мета-аналіз наявних досліджень, проведений Департаментом додаткової медицини Університету Ексетера, виявив позитивну кореляцію між часником і зниження рівня холестерину.

“Найкращі наявні дані свідчать про те, що часник в кількості приблизно від половини до одного зубка в день знижував загальний рівень холестерину в сироватці приблизно на 9% в досліджуваних групах пацієнтів”.

У цьому дослідженні вивчалися тільки люди з рівнем загального холестерину більше 200 мг / дл.

Більш пізні дослідження поставили під сумнів ступінь, в якій часник дійсно знижує рівень холестерину. У дослідженні 2000 р. вивчалися виключно рандомізовані подвійні сліпі плацебо – дослідження. Це означає, що ні дослідники, ні пацієнти не знали, хто отримував часникові добавки, а хто – плацебо. Автори вивчали роль часнику як добавки, а не його використання в кулінарії.

Серед людей, у яких рівень холестерину був вище 200 мг / дл, вони відзначили зниження приблизно на 15,7 мг / дл.

“Наявні дані свідчать про те, що часник перевершує плацебо в зниженні загального рівня холестерину”.

Категорія: Новини світу | Переглядів: 2443 | Додав: news | Теги: продукт, всмоктування, холестерин, організм, Часник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar